Over Kim

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Mijn naam is Kim Braas-Daalder.
Ik ben 39 jaar en moeder van een zoontje en een dochter. In 2015 ben ik getrouwd met mijn man Roel. Hij is zelfstandig hovenier van beroep.
Naast mijn werk zijn mijn paarden mijn passie en hier besteed ik dan ook graag mijn vrije uurtjes aan. Het op een natuurlijke en ongedwongen manier beleren van jonge paarden vind ik geweldig om mee bezig te zijn naast mijn werk in de praktijk.
In het jaar 2000 heb ik de opleiding tot permanent make-up specialiste succesvol afgerond in Alkmaar.
Echter vond ik deze opleiding niet voldoen aan mijn wensen en heb ik een jaar later bij Ecuri Cosmetics mijn opleiding aangevuld met onder andere het medisch pigmenteren. Ik ben gediplomeerd om zowel tepelhof- als hazenlipcorrecties uit te voeren en tevens alle permanent make-up specialisaties te mogen zetten.
Mijn teken- en schilderhobby heb ik in 2002 later verzilverd met een diploma om bodytattoos te zetten. In 2005 werd ik als 22-jarig meisje 2e op het NK visagie in de Jaarbeurs te Utrecht. Hierna organiseerde ik vele jaren workshops visagie. In 2019 heb ik deze hobby opnieuw opgepakt. Enkele keren per jaar geef ik de workshop 'vintage make-up' in samenwerking met een vintage kapster in een vintage shop.
In 2006 werd mijn bedrijf als eerste praktijk in Noord Holland erkend door de GGD op netjes en hygiënisch werken. Tot op heden heb ik iedere keuring succesvol behaald. In 2018 heb ik examen gedaan voor het NSGP 'Nederlandse stichting voor gediplomeerde PMU specialisten' welke ik succesvol heb afgerond met een 8.5 voor theoretische kennis én praktijkkennis voor het permanent make-up vak. Aansluitend ben ik gestart met het opleiden en bijscholen van PMU specialistes door heel Nederland.In 2018 participeerde ik aan het EK Permanent make-up om vervolgens in 2019 te mogen deelnemen aan het Worldwide Eyebrow festival. 

Deelnemen aan deze wedstrijd was voor mij absoluut de kroon op mijn werk. In 2020 heb ik een permanent make-up techniek ontwikkeld en hier een patent op gekregen.In samenwerking met Ecuri Cosmetics wordt dit najaar de online training gerealiseerd en internationaal verkocht.
September 2020 werd ik door Irma Hulscher benoemd tot de nieuwe voorzitter van de NSGP.
Samen met Ahmet Turkkani en Floor van Egmond gaan wij de stichting voor gediplomeerde permanent make-up specialisten vertegenwoordigen. Het jaar 2021 is mijn jubileumjaar.
Dit jaar ben ik 20 jaar Permanent make-up specialiste!

Bedankt voor uw interesse in mijn specialiteitsbehandeling: Permanent make-up.
Ik hoop dat ik u met mijn website alle vertrouwen geef in mijn vakmanschap en dat ik u binnenkort mag verwelkomen in mijn praktijk of academie.

Graag tot ziens bij EyeBrow Cosmetics, Permanente make-up by Kim's,
Kim Braas-Daalder